361415.jpg

Saammeko esitellä: Tättärää, Georgia Duke, nuori nainen, joka on vastikään muuttanut
Outolaaksoon ja saanut pesämunakseen vaivaiset 20 000 simoleonia. Georgia on perhetavoitteinen vaaka, muistaakseni (tai sitten kauris :D) ja hän tahtoo viettää kultavuosipäivää.  Georgia pitää blondeista ja lihaksikkaista miehistä ja inhoaa löyhkää.
Hän suhtautuu kaikkeen aina positiivisesti: "Minä sitten inhoan autiomaita!"


361424.jpg

Tämän kuvan on tarkoitus esitellä Georgian mökkiä, joka siis sisältää sängyn, varashälyttimen, vessanpytyn ja todellista luksusta:suihkun! Tällaista ei joka LC-aloittajalla olekkaan! Georgia tapasi muutaman outolaaksolaisen, mutta jokainen mies oli naimisissa
ja naikkonenkin ihan aivoton. Niinpä Georgia tyytyi vain soittamaan taksin ja suorimaan Stadiin. Ehkä sieltä löytyisi hyvännäköisiä, naimattomia miehiä!


361434.jpg

Ja löytyihän sieltä, oikea namupala! Pietari Pulliainen olisi varmasti kaikinpuolin täydellinen mies!
Ulkoasu vain on kyllä korjauksen tarpeessa. Karmeat rillit! Georgia kuitenkin hyökkäsi heti flirttailemaan Pietarille ja kutsui tämän treffeille. Treffit sujuivatkin sitten oikein hyvin.


361435.jpg
(Anteeksi huono kuvanlaatu tästä edespäin)
Aamunkoitteessa näimmekin sitten tämän parin ensisuudelman. Georgia oli kohota taivaisiin
tämän pikku rituaalin vuoksi. Yrittäisi nyt käyttäytyä normaalisti tulevan aviomiehensä seurassa.
Kuitenkin väsymys ja nälkä pakottivat Georgian lähtemään kotiin.


361455.jpg

Niinpä niin. Tämän eläinrakkaampaa tyttöä ette näe. Hamstraa kaikki eläimet luokseen, ja jos pöllittäviä elukoita ei löydy, siliteltäväksi kelpaa myös haisunäätä. Muttei enää toista kertaa. Haisuli Haisunäätä on kyllä inhottava otus. Hajusti Georgia-paran juuri kun pitäisi mennä töihin. Georgia on siis nyt sotilasalalla.

361438.jpg

Töistä tultuaan Georgia kutsui Pietarin kylään. Hän pukeutui hemaisevaan alusasuunsa ja kipitti pihalle odottelemaan. Vahingoksi Pietari toi kuitenkin tullessaan jonkun urpon kaverinsa, jota Georgia ei sitten edes tervehtinyt. Urpo sai kuitenkin seurata sivusta aitoa rakkautta tai säädytöntä rettelöintiä, kuinka vaan.

361440.jpg

Georgia johdatti Petarin sisälle (suojaan urpoilta) ja pakotti tämän vaihtamaan tyyliään. Sitten Georgia tietysti rengasti Pietarin;eihän enää voinut odotella! Sitä ei kuitenkaan juhlittu sänkyliikunnalla;Georgia ei halunnut, että heidän ainoat lakanansa ryttääntyisivät. Pietari muutti Georgian luokse, toi n. 14 000 mukanaan ja on ammatiltaan murtovaras, vaikka haluaa eläväksi legendaksi. Tietotavoitteinen skorpioni.

361476.jpg

Niin ja tällaisesta satuprinssistä Georgia uneksii joka yö. En tiedä, onko hän edes tavannut tuota ölliä!
Omituinen tapaus. Ja hymynvirne kasvoilla aina, kun tuo ajatuskupla pulpahtaa esiin :>

361482.jpg
Hirveä kuvanlaatu! Joo, eli nyt on siis aika mennä naimisiin. Onnellista perheonnea. Ja ei, juhlia ei pidetty, kutsuin vain muutaman Pietarin kaverin kylään. Ja Pietari Pulliainen on nyt Pietari Duke. Kuinka hyvin se rimmaakaan! Häiden jälkeen vieraat tietysti hätistettiin pois.

361483.jpg

Ja tuore aviopari suuntasi makuuhuoneeseen nauttimaan toistensa seurasta ja makuuhuoneensa aistikkaasta sisustuksesta. Pienen hyötyliikunnan jälkeen kuului tuo kaivattu tingelilong.

361486.jpg

Ja mitä näemme seuraavana aamuna:Georgian, joka on huonolla tuulella, kärsii aamupahoinvoinnista ja syö niin omansa kuin Pietarinkin aamiaisen kuin hevonen. Ilmiselvän ensiraskauden ruusuinen alku.

361490.jpg

Ja jokailtaisella suihkunpuhdistusreissullaan Georgia sai vahvistusta aavistuksilleen.
"Voi ei, minä olen lihonut!" Pietari tietysti on älykkäämpää sorttia kuin vaimonsa ja huomauttaa, että ehkä kannattaisi alkaa lueskella noita äitiysoppaita. Georgia on hyvä vaimo ja tottelee.

361498.jpg

Pietari on myös hyvä aviomies ja ostaa vaimolleen kauniita raskausvaatteita piristykseksi. Georgia on aivan haltioissaan ja antautuu hemmoteltavaksi;Pietari antaa hänelle enemmän huomiota kuin koskaan.
Georgia kuitenkin pelkää koko ajan:"Entä jos synnytys ei mene hyvin? Entä jos minä lihon? Entä jos minun vatsani kasvaa niin paljon, ettei Pietari enää halua minua?"

361499.jpg

Pietarin ostosreissulla mukaan tarttui asukokonaisuus itsellekkin. Hyvästi villa-T-paita ja rikkinäiset farkut! "Georgia varmasti ihastuu minuun" hän tuumaa ja poseerailee peilille.

361513.jpg

Ja eräänä iltana, vain pari minuuttia Pietarin töihinlähdön jälkeen, alkaa Georgian synnytys. Kokemattomana Georgia karjuu, irvistelee ja huitoo kuin tuulimylly, joten tämä oli paras kuva hänestä synnyttämässä :> "Pietari, mitä sinä olet tehnyt minulle!! En anna sinun enää ikinä koskea minuun!" Georgia kirkuu tuskissaan.

361515.jpg

Mutta pian synnytys on ohi ja Georgia nostaa käsivarsilleen pienen tytön, jonka nimeksi tulee Sadie. Sadie on ilmeisesti isän tyttö:Kaikki on peritty isältä. Georgia unohtaa äskeiset lupauksensa ja tuudittaa tyttöä käsivarsillaan. "Mitäköhän Pietari sanoo, kun tulee?" hän myhäilee

Ensi jaksossa vaipparallia, uudistuksia ja eläintäyteistä elämää.
Lue, ja saat tietää!