Viime osassahan jäimme siihen, kun Georgia Duke muutti Outolaaksoon, meni naimisiin ja sai lapsen.
Tämä jatkuu siis tästä! Ja pahoitteluni viime osan lupauksesta, Duket eivät saaneetkaan lemmikkejä, sillä vaateostokset ja talon pieni laajennus vaativat melkein kaikki säästöt.

384985.jpg

"Mitähän Pietari sanoo kun tulee töistä?" mietti siis Georgia.
Ai että mitäkö Pietari sanoo? No ryntää heti töistä tultuaan Sadien luo. Georgia melkein hermostuu:
"No anna nyt Sadien olla! Hän oli nukkumassa!" "Joo jooommh... Tui tui, isin pikku kultamussukkainen, mitä kuuluu, kuka on isin pikku kullannuppu? Kuuuka? No Sadie on!!" kuuluu Pietarin vastaus.

384989.jpg

Tämän jutustelutuokion jälkeen Sadie paiskattiin uuteen kehtoon. Ai miksi? No siksi kun äiti ja isä menivät makuuhuoneen puolelle harrastamaan, hm, hyötyliikuntaa. Että koitas nyt kestää.

385003.jpg

Georgia erosi töistään voidakseen viettäää enemmän aikaa Sadien kanssa. Ei, tuo ei siis ole Gerogia, vaan joku vieras, joka oli koko ajan leikittämässä ja hellimässä Sadie-raukkaa. Sadiekin oli ihan hämmennyksissään; Onko tuo mami?

385016.jpg

Jaha, tätä teettää hyötyliikuntaa, muistakaa se, lapset! "Ihanaa, lapsi! Nyt pääsen taas käyttämään ihania raskausvaatteitani!" Miksi sinä et käyttänyt niitä ollessasi, tuota, ei-raskaana? "No eihän raskausvaatteita voi käyttää ollessaan ei-raskaana!" Aika urpo toisinaan tuo Georgia. (raskausvaatteet nähtiin 1. osassa)

385017.jpg

Mutta niin se aika rientää ja on Sadien vuoro kasvaa. Nuo sim-vauvat ovat sitten niiiin suloisia!
Mutta kyllä taaperot on vielä suloisempia, kjeh kjeh. Hei vaan, vauva-aika! *ei tule ikävä*

385039.jpg

Tällainen kakru. Konttasi heti riepottamaan pupu-nalle-mutanttia. Tuo nalle rakastetaan vielä tärviölle, jos se Sadiesta riippuu. Sadielle-sopimattomat vaatteet Sadiella muuten, mutten jaksa lähteä kaupungille ostamaan uusia.

385041.jpg

Köhm, sanoinko minä, että rakastetaan? Sadie nimittäin alkoi hakata tuolla teddykarhulla lattiaa.
Sanonko miltä tuo näyttää? En sano. Muuten, Sadie on horoskoopiltaan kaksonen. Kaikkia muita luonnepisteitä ainakin 7, mutta siisteyttä on vain kaksi. Voi elämä...

385050.jpg

Georgian toinen raskaus oli paljon vaikeampi. Rouva oli niin nälkäinen koko ajan, että vei Pietarinkin ruuat lautaselta. Onneksi se kakara syntyy pian, eihän tuommoista kiukuttelua kestä erkkikään.

385066.jpg

Sadie on suloinen lapsi;antaa sille jonkin lelun, niin hän leik.. öh, kuluttaa aikaansa sen parissa niin kauan, kuin on päästävä potalle tai saatava ruokaa tai mentävä nukkumaan.

385057.jpg

Mutta pian on Sadien taas aika kasvaa. Tyttö könöttää olkkarin ja keittiön välissä ja keikistelee suloisesti äkäiselle äidilleen, joka on raahautunut valvomaan kasvua. Hei hei, suloinen taaperoikä!

385071.jpg

Voi, mikä kaunokainen! Vihdoinkin jaksoin muuten ostaa hyviä vaatteita tähän talouteen. Sadie on muuten haka maalaamisessa, hankki taaperoaikanaan 4 luovuuspistettä ja 2 ensimmäisenä lapsuuspäivänään. Stipendi tiedossa!

385077.jpg

Jaha, nyt on siis suuri päivä. Georgian synnytys. Olenpas minä nyt tyyni... MINÄ TAPAN SINUT JOS SAAT KAKSOSET!!! KUULITKO? Olen tosi tyyni. Ja tuo alusasu ärsyttää, siinä ei näy sitä pullamahaa, jota Georgia vihaa. Eli siis suomeksi maha ei näy tuossa asussa.

385083.jpg

Tsädääm, sieltä pullahti yksi tyttö, jonka nimeksi tuli Summer. Minulla joka legacy-suvussa kaikilla täytyy olla teemanimet, kuten esimerkiksi nyt S-kirjaimella alkavat.

385090.jpg

Tässä vaiheessa voisin ehkä mainita, että Pietari haluaa hulluna ihmissudeksi. Tässä hän nyt tekee tuttavuutta pihalle eksyneen johtajasuden kanssa. Kyllä se oli johtajasusi, sen silmät hohti, vaikkei se tuossa kuvassa nyt näy. Pietari olikin sitten ihan onneton, kun minä en suonut hänelle sitä onnea että saisi olla ihmissusi.

385087.jpg

Ja taas aika riensi ja oli Summerin vuoro kasvaa. Georgia pääsi taas puhkumaan sammuksiin niitä kynttilöitä, se on hänen yksityinen hupinsa, sitä tehtävää ei Pietarille suoda. Summerista kehkeytyi suloinen taapero, joka on luonteeltaan jousimies. Hänelläkin on hirvittävän vähän siisteyspisteitä. Perijän valinta tulee kyllä olemaan näiden välillä vaikeaan.

Ensi jaksossa näemme lisää kasvua, mahdollisesti kissankarvoja sekä ihania poikia. Lukekaatten seuraavakin osa!