Anteeksi kun kesti, mutta tässä tulee tuutin täydeltä!

413910.jpg

Vihdoinkin Dukeille hommattiin pieni kissanpentu, joka nimettiin Caiokseksi. Sadie oli innoissaan ja helli Caiosta koko ajan, paitsi silloin kun oli koulussa. Siitä huolimatta he eivät ole vieläkään ystävystyneet. Olen muuten päättänyt, että Sadiesta tulee perijä. Summerilla on isommat huulet, oikeat turbohuulet. Mutta suursyöppö hän ei ole.

413925.jpg

Caios sai Summeriltakin paljon huomiota. Eri asia onkin sitten, pitikö se siitä. Oli miten oli, Summer oli riemuissaan tästä uudesta pehmolelusta ja hali sitä lakkaamatta.

413929.jpg

Ooo, tämmöinen neiti kulki eräänä päivänä Duken talon ohi. Siitä saadaan vielä hyvä puoliso jollekkin pojalle, jahka niitä Sadielle syntyy.

413947.jpg

Sadiesta puheen ollen, hänellä on vakavia ongelmia itsensä ja tuon uunin kanssa. Uuni nimittäin käräyttää aina Sadie-paran kakkuset. Onkohan sillä jotain Sadieta vastaan? Ehkä se ei halua, että kakkuset syödään.

413943.jpg

Katsokaas muuten ja sanokaa, mitä pidätte. Tuossa on meidän koira pentuna+kaksi sen sisarusta. Se on tuo pikkuisin. Luojalle kiitos näistä lemmikkielämän tuomista omista maalauksista.

413944.jpg

Mutta mitäs täällä tapahtuu? Summer, oletko ruvennut malliksi vai mitä nyt? Et sinä voi vielä kasvaa, vastahan sinä synnyit! Herttileijaa! Tässä tuntee itsensä vanhaksi.

413945.jpg

Summer kasvaa pamahti näin suloiseksi neidoksi! Nuo paksut huulet kyllä sopivat hänelle.
Summer, sinusta tulee vielä luokan sydäntenmurskaaja!

413968.jpg

Nyt kun molemmat lapset ovat kouluikäisiä, voi Georgia hankkia töitä perheen rahatilanteen parantamiseksi. Hän otti tietysti hyväpalkkaisen vartijan työn. Univormu näet sopii hänelle niin hyvin!

413964.jpg

Summer on leikkisä lapsi. "Minusta tulee isona alusvaatemalli-kylpyhuonepurjehtia-merirosvo!!! Ja sitten minä rosvoan kaikilta kultaa ja timantteja ja syön joka päivä jäätelöä!"

413977.jpg

Sadie onnistui tekemään onnistuneen kakkusen ensimmäistä kertaa koko elämänsä aikana! Varmaan kymmenes yritys... Mutta nyt on aihetta iloita! Let's partyyyyy!

413984.jpg

Mutta arvatkaas mitä, kerron teille nyt salaisuuden... Sadie ja Antto on pihkassa toisiinsa! Hähää! Tai siis Sadie on pihkassa Anttoon, Antolta emme edes uskaltaneet kysyä. Sadie oli niin hermostunut, että..:
"Tota mä osaan jo käydä potalla." Antto ei ikinä arvaa aikeitasi.

413985.jpg

Sadie maalasi Anton muotokuvankin ja ripusti sen seinälle, mutta Antto ei vieläkään tajua vinkkiä.
"Ehkä hän ei pidä minua tarpeeksi viehättävänä" Sadie niiskutti.

413992.jpg

Caios kasvoi ja rokkaa tuossa. Tai kierii. Nyt pitäisi vielä löytää sille joku söötti ja halpa tyttöystävä...

413993.jpg

Eräänä päivänä Summer myöhästyi koulusta ja piti ostaa halvimmat vaunut ja viedä hänet sinne. Vaunuille tuli myöhemmin käyttöä, kun piti lähteä ostamaan Caiokselle sitä tyttöystävää kun ketään kisuneitoja ei kulkenut ohi. Caios ja Georgia siis lähtivät kahdestaan ostamaan suloista kisuneitiä Eläinkauppa Elämyksestä. Toivottavasti se ei ole liian kallis.

413996.jpg

Georgia osti tällaisen tyttökisun nimeltään Chess. Se on sekarotuinen, mutta sievä. Se alkoi heti jumaloida Georgiaa, joka pelasti sen pienestä ahtaasta kopperosta.

413997.jpg

Ja siis hieman tarkempi kuva Chessistä, jos mahdollista. Minusta se on ihana <3<3 Toivottavasti pennuista tulee hyvännäköisiä. Voi tulla aika mielenkiintoisia kun isä on harmaa ja äiti toffeenruskea.

414000.jpg

Ja Pietari etenee töissään. Hän taitaa olla nykyään jo tähtipelaaja, vai? Ja taas ylennys, mutta Pietari on tajunnut, että tähtipelaaja käyttäytyy fiinisti ja hillitsee itsensä.

414001.jpg

Ja Georgia näkee taas unia tuosta. Minä tarkistin;hän ei ole ikinä tavannut ketään tuon näköistä! Outo heppu...

414013.jpg

Georgia muuten nappasi itselleen vihamiehen kadulta;Siskoni Hävitä ruma geeni-kantaäidin, jonka nimeä en nyt muista. Muutamat tökkimiset ja läimäytykset, niin heti ollaan valmiita tappeluun.

414014.jpg

Georgia voitti, tottakai. Hän on voittamaton. Kukaan ei uskalla vastustaa häntä. Siksi Pietari menikin hänen kanssaan naimisiin.

413936.jpg

Mutta sitten onkin Sadien aika kasvaa. Tuleva puoliso on kutsuttu juhlistamaan syntymäpäiviä, tietysti ihan ystävämielessä. Ystävää on kuitenkin hyvä vikitellä, jahka on kasvanut.

414028.jpg

Ja tässä on Sadie Duke! Nautintotavoitteinen, elämäntavoitteena viettää 50 unelmatreffit. Perijä, ei epäilystäkään.

414036.jpg

No johan alkaa kelvata. Antto tosin kieltäytyi kolmesta ensisuudelmayrityksestä, mutta treffien päätyttyä romanttinen suudelma oli molempien ensimmäinen. Ja tietysti romanttisesti vessassa.

414045.jpg

Perheellä menee hyvin. Georgia ja Pietari menestyvät töissä, Sadie treffailee ja Summer saa kymppejä koulusta. Tuo minihame, kultakutrit ja suloiset siniset silmät ovat tainneet tehota opettajiinkin.

414048.jpg

Ja Summer jatkaa siskonsa kakkuperinnettä. Monesko kakku tuo oli, Summer?

Ja tähän on hyvä lopettaa.
Ensi jaksossa Sadien yliopistoaikaa, lue myös
Ensi osa!!!