512813.jpg

Chessillä oli ärsyttävä tapa tunkea nokkansa sinne, minne se ei sitten yhtikäs kuulunut.
Siitä oli myös tullut melkoisen huomionkipeä.

512819.jpg

Eräänä päivänä Georgian ollessa kattien kanssa kolmisteen kotona, alkoi Chessin synnytys. Sen oli jossain ihme välissä onnistunut hankkiutua tiineeksi. Jos ihan tarkkoja ollaan, siinä välissä kun minä muistin ostaa tuon kopin. :>

512824.jpg

Chess synnytti kaksi somaa pentua, uroksen ja naaraan. Ne nimettiin heti Ciaraksi ja Chann... En ikinä muista, oliko se Channing vai Channel. No jokatapauksessa kutsukaamme sitä nyt Channeliksi.

512830.jpg

Ja niin kasvoi Summerkin oikein kauniiksi neitokaiseksi saaden tavoitteekseen perheen ja elämäntoiveekseen, että 3 lasta valmistuu yliopistosta-tai-joitain. Mieltymyksiäkään en muista, kun en ole pelannut vähään aikaan. Hitsin mahatauti O_o.

512838.jpg

Sadie on perinyt äitinsä sottaisuuden. Lihavoileipä lautasella, ja pläts. Ei sentään minihameen päälle.

512844.jpg

Tällä välin oli Summer bongannut itselleen aviomiehen kadulta. Melko öhm, komea joku. Sanokaammen häntä Herra X:ksi, kun ei nyt muistu mieleen.

512855.jpg

Ja illan hämärtyessä sai Summer tältä perhetavoitteiselta(!) herra X:ltä ensisuudelmansa. Ja vielä ensimmäisellä yrityksellä. Sadie onnistui vasta neljännellä. Nyt kun on tulevat aviomiehet kainalossa, suunta kohti yliopistoa! Tai ei vielä...

512857.jpg

Ensin on vietettävä Georgian syntymäpäiviä! Kovin pahaa rupsahdusta ei näy, mutta vaatteet ovat aivan kaameat! Äkkiä ostamaan jotain uutta, jahka... Rahaa on. Pietari nimittäin vastasi väärin urakysymykseen, ja nyt rahaa on tasan 0 simoleonia. Kuinka ihanaa.

512858.jpg

Sitten lähtivät Sadie, Summer, Antto ja hra X yliopistoon yliopistoilemaan.
Caios ja Channel jättivät heille haikeat hyvästit.

512868.jpg

Jotenkin yliopistolle saapumisesta ei ole kuvia O_o. Outoa. No, nämä kaksi hoitivat asiat alta pois, minkä jälkeen herra X oli aivan turha yliopistossa. Hänet lähetettiin suorinta tietä kotiin.

512871.jpg

Tunnin asuntolassa oleskeltuaan nämä 3 päättivät, että se on liian meluisa heille, ja muuttivat omaan kämppään. Suht. hyvähän siitä tuli, tosin Antto tahtoi, että keittiö kalustetaan keskiaikaisesti. Sadie antoi luvan, ja keittiön kalustus on nykyään pelkkää lahoa puuta.

512872.jpg

Taloon ostettiin myös mamsteri, joka nimettiin viisaasti... Leijonakuninkaaksi. Se oli Sadien ehdotus. Odotan kauhulla hänen lapsiensa nimiä.

512878.jpg

Nämäkin hoitivat asian alta pois.

512879.jpg

Ja sitten... Tuo lehmämaskotti tulee ja alkaa flirttailla Sadien nenukin edessä Antolle. Sadie antoi lehmälle turpiin ja välit kihlattuun viilenivät. Elämä vieköön kaikki lehmämaskotit.
Anteeksi osan lyhyys.

Ensi jaksossa...
No kyllähän te tiedätte!